Giriş Kayıt
Sofa Surfers

Sofa Surfers


Müzisyen

Sofa Surfers, müzisyen. Kemik Adam (2009), Silentium (2004), Komm, süsser Tod (2000), Das ewige Leben (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 7.3 1,316

Kemik Adam
2009 Komedi Müzik 7.6 3,623
2006 Belgesel Müzik 8.5 241
2004 Suç Müzik 7.6 2,703
2003 Gerilim Müzik 4.4 267
2000 Komedi Müzik 7.8 2,557
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017