Giriş Kayıt
Veiko Õunpuu

Veiko Õunpuu (45)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Editör

Veiko Õunpuu, 16 Mart 1972 Saaremaa, Estonia doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, editör. Güz Balosu (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1972
Doğum Yeri: Saaremaa, Estonia
Diğer Bir İsmi: Veiko Ounpuu
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 41 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 295
2011 39 Kısa Metraj Senarist 7.1 71
2011 39 Dram 6.5 183
2011 39 Suç Oyuncu 5.4 68

Aziz Tony'nin Günahı
2009 37 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
7.2 978

Güz Balosu
2007 35 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Müzik
7.3 1,594
2006 34 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.9 286
2002 30 Macera Yapımcı 5.0 101
1997 25 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.7 169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017