Giriş Kayıt
Kumi Kobata

Kumi Kobata


Yapımcı

Kumi Kobata, yapımcı. Rentaneko (2012), Megane (2007), Bir Milyon Yen Kazanan Kız (2008), Xiang Gang you ge He Li Huo (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Yapımcı 7.0 878
2010 Dram Yapımcı 5.5 402

Villon'un Karısı
2009 Dram Yapımcı 7.1 307

Bir Milyon Yen Kazanan Kız
2008 Dram Yapımcı 7.3 690
2007 Komedi Yapımcı 7.1 856

Kamome Lokantası
2006 Komedi Yapımcı 7.3 1,198

Ölüm Dansı
2005 Aksiyon Yapımcı 5.9 1,468

Neighbour No. 13
2005 Korku Yapımcı 6.6 989
2001 Yapımcı 7.0 521
1998 Çeşitli 7.1 455
1995 Dram Çeşitli 8.0 4,865
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017