Giriş Kayıt
Barb Mitchell

Barb Mitchell


Oyuncu

Barb Mitchell, oyuncu. Damnation (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 6.2 9
2014 Korku Oyuncu 4.4 284
2014 Komedi Oyuncu 7.9 32

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Oyuncu 6.2 8,211
2013 Korku Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 41,812

Kayıp Tatil
2007 Dram Oyuncu    

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 147,714

Brokeback Dağı
2005 Dram Oyuncu 7.7 278,708
2005 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (6,293) Shameless (3,652) Game of Thrones (3,042) Mr. Robot (2,897) Supernatural (2,724) The Big Bang Theory (2,193) Arrow (2,191) Outlander (1,907) Gotham (1,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017