Giriş Kayıt
Wei Hong

Wei Hong


Oyuncu

Wei Hong, oyuncu. Long nu (1957) yapımıyla biliniyor.12 Ekim 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 12 Ekim 2011
Diğer Bir İsmi: Mei Hung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Dram Oyuncu 7.2 34
1965 Fantastik Oyuncu    
1960 Dram Oyuncu 6.9 122
1959 Müzikal Oyuncu 7.0 92
1959 Romantik Oyuncu 6.5 44
1957 Oyuncu 6.7 65
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018