Giriş Kayıt
Wei Hong

Wei Hong


Oyuncu

Wei Hong, oyuncu. Long nu (1957) yapımıyla biliniyor.12 Ekim 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 12 Ekim 2011
Diğer Bir İsmi: Mei Hung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Dram Oyuncu 7.2 34
1965 Fantastik Oyuncu    
1960 Dram Oyuncu 6.9 112
1959 Müzikal Oyuncu 7.0 92
1957 Oyuncu 6.7 65
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017