Giriş Kayıt
Darin Rossi

Darin Rossi


Oyuncu

Darin Rossi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 777

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 254,204
2005 Komedi Oyuncu 5.8 18,675

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 104,666
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018