Giriş Kayıt
Darin Rossi

Darin Rossi


Oyuncu

Darin Rossi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 777

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 248,904
2005 Komedi Oyuncu 5.8 18,177

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 99,764
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017