Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Humberto Recio

Humberto Recio


Kameraman, Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Humberto Recio, kameraman, dublör, oyuncu, sanat bölümü. (2001) Kabus Gecesi (2001), (1994) Uzman (1994), (2000) Cehennemin Ortasında (2000), (2007) Shelter (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hemberto Recio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 165,502

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 111,999

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 46,697
2012 Gerilim Kameraman 3.6 262
2012 Komedi Kameraman 5.9 63,454

Dostluğun Gücü
2011 Dram Kameraman 6.9 18,392

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Kameraman 6.3 23,677

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 157,288

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 31,541
2010 Dram Kameraman 6.3 3,979

Kaplan Kapanı
2010 Dram Kameraman 5.9 5,052
2010 Korku Kameraman 6.1 26,398

Son Durak 4 3D
2009 Korku Kameraman 5.2 77,713
2008 Dram Kameraman    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Kameraman    

Kahkaha
2008 Komedi Kameraman 6.3 6,658

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 82,545

Anlaşma
2008 Dram Kameraman 5.4 4,005

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Kameraman    
2007 Komedi Kameraman 6.3 38,649
2007 Suç Kameraman 6.8 1,681
2007 Dram Kameraman 7.8 16,217

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kameraman 6.2 21,072

Kanun Namına
2006 Aksiyon Kameraman 6.0 94,572

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 8,139

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 45,298

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman
Dublör
6.6 182,952

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 198,008
2002 Komedi Kameraman
Oyuncu
   
2002 Aksiyon Kameraman 3.7 115

Kabus Gecesi
2001 Korku Kameraman 6.1 89,993

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Kameraman 7.0 33,598

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 98,990

İçgüdü
1999 Dram Kameraman 6.5 27,394

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 43,916

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Kameraman 3.7 61,904

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 51,581
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017