Giriş Kayıt
Humberto Recio

Humberto Recio


Kameraman, Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Humberto Recio, kameraman, dublör, oyuncu, sanat bölümü. (2001) Kabus Gecesi (2001), (1994) Uzman (1994), (2000) Cehennemin Ortasında (2000), (2007) Shelter (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hemberto Recio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 175,769

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 118,624

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 49,083
2012 Gerilim Kameraman 3.6 262
2012 Komedi Kameraman 5.9 66,495

Dostluğun Gücü
2011 Dram Kameraman 6.9 19,120

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Kameraman 6.3 25,263

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 162,250

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 34,303
2010 Dram Kameraman 6.3 3,979

Kaplan Kapanı
2010 Dram Kameraman 5.9 5,385
2010 Korku Kameraman 6.1 28,196

Son Durak 4 3D
2009 Korku Kameraman 5.2 83,167
2008 Dram Kameraman    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Kameraman 4.6 1,511

Kahkaha
2008 Komedi Kameraman 6.3 6,658

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 86,844

Anlaşma
2008 Dram Kameraman 5.4 4,005

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Kameraman 5.4 9,895
2007 Komedi Kameraman 6.3 40,781
2007 Suç Kameraman 6.8 1,681
2007 Dram Kameraman 7.8 17,929

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kameraman 6.2 21,848

Kanun Namına
2006 Aksiyon Kameraman 6.0 98,769

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 8,605

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 47,150

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman
Dublör
6.6 194,006

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 215,940
2002 Komedi Kameraman
Oyuncu
   
2002 Aksiyon Kameraman 3.7 115

Kabus Gecesi
2001 Korku Kameraman 6.1 97,423

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Kameraman 7.0 35,110

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 103,082

İçgüdü
1999 Dram Kameraman 6.5 28,815

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 45,958

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Kameraman 3.8 65,277

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 54,978
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,186) Vikings (2,239) Black Mirror (2,027) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,702) Legends of Tomorrow (1,243) Supernatural (1,046) The Alienist (913) Altered Carbon (912) Blindspot (828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018