Giriş Kayıt
Humberto Recio

Humberto Recio


Kameraman, Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Humberto Recio, kameraman, dublör, oyuncu, sanat bölümü. (2001) Kabus Gecesi (2001), (1994) Uzman (1994), (2000) Cehennemin Ortasında (2000), (2007) Shelter (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hemberto Recio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 177,006

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 119,658

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 49,374
2012 Gerilim Kameraman 3.6 262
2012 Komedi Kameraman 5.9 66,933

Dostluğun Gücü
2011 Dram Kameraman 6.9 19,608

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Kameraman 6.3 25,345

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 162,892

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 34,788
2010 Dram Kameraman 6.3 3,979

Kaplan Kapanı
2010 Dram Kameraman 5.9 5,385
2010 Korku Kameraman 6.1 28,585

Son Durak 4 3D
2009 Korku Kameraman 5.2 83,885
2008 Dram Kameraman    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Kameraman 4.6 1,511

Kahkaha
2008 Komedi Kameraman 6.3 6,658

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 87,389

Anlaşma
2008 Dram Kameraman 5.4 4,005

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Kameraman 5.4 9,895
2007 Komedi Kameraman 6.3 41,099
2007 Suç Kameraman 6.8 1,681
2007 Dram Kameraman 7.8 18,198

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kameraman 6.2 21,848

Kanun Namına
2006 Aksiyon Kameraman 6.0 99,285

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 8,611

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 47,431

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman
Dublör
6.6 195,665

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 217,721
2002 Komedi Kameraman
Oyuncu
   
2002 Aksiyon Kameraman 3.7 115

Kabus Gecesi
2001 Korku Kameraman 6.1 98,202

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Kameraman 7.0 35,110

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 103,540

İçgüdü
1999 Dram Kameraman 6.5 28,815

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 46,211

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Kameraman 3.8 65,681

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 55,347
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018