Giriş Kayıt
Humberto Recio

Humberto Recio


Kameraman, Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Humberto Recio, kameraman, dublör, oyuncu, sanat bölümü. (2001) Kabus Gecesi (2001), (1994) Uzman (1994), (2000) Cehennemin Ortasında (2000), (2007) Shelter (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hemberto Recio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 172,153

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 116,125

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 48,234
2012 Gerilim Kameraman 3.6 262
2012 Komedi Kameraman 5.9 65,446

Dostluğun Gücü
2011 Dram Kameraman 6.9 19,005

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Kameraman 6.3 24,472

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 160,523

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 33,233
2010 Dram Kameraman 6.3 3,979

Kaplan Kapanı
2010 Dram Kameraman 5.9 5,318
2010 Korku Kameraman 6.1 27,226

Son Durak 4 3D
2009 Korku Kameraman 5.2 81,045
2008 Dram Kameraman    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Kameraman    

Kahkaha
2008 Komedi Kameraman 6.3 6,658

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 85,379

Anlaşma
2008 Dram Kameraman 5.4 4,005

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Kameraman    
2007 Komedi Kameraman 6.3 40,115
2007 Suç Kameraman 6.8 1,681
2007 Dram Kameraman 7.8 17,404

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kameraman 6.2 21,558

Kanun Namına
2006 Aksiyon Kameraman 6.0 97,301

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 8,379

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 46,335

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman
Dublör
6.6 190,161

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 210,848
2002 Komedi Kameraman
Oyuncu
   
2002 Aksiyon Kameraman 3.7 115

Kabus Gecesi
2001 Korku Kameraman 6.1 94,158

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Kameraman 7.0 34,215

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 101,611

İçgüdü
1999 Dram Kameraman 6.5 28,567

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 45,140

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Kameraman 3.8 64,090

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 53,763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017