Giriş Kayıt
Humberto Recio

Humberto Recio


Kameraman, Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Humberto Recio, kameraman, dublör, oyuncu, sanat bölümü. (2001) Kabus Gecesi (2001), (1994) Uzman (1994), (2000) Cehennemin Ortasında (2000), (2007) Shelter (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hemberto Recio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 173,657

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 117,056

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 48,598
2012 Gerilim Kameraman 3.6 262
2012 Komedi Kameraman 5.9 65,839

Dostluğun Gücü
2011 Dram Kameraman 6.9 19,120

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Kameraman 6.3 24,472

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 161,152

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 33,616
2010 Dram Kameraman 6.3 3,979

Kaplan Kapanı
2010 Dram Kameraman 5.9 5,374
2010 Korku Kameraman 6.1 27,512

Son Durak 4 3D
2009 Korku Kameraman 5.2 82,027
2008 Dram Kameraman    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Kameraman 4.6 1,511

Kahkaha
2008 Komedi Kameraman 6.3 6,658

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 85,952

Anlaşma
2008 Dram Kameraman 5.4 4,005

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Kameraman    
2007 Komedi Kameraman 6.3 40,387
2007 Suç Kameraman 6.8 1,681
2007 Dram Kameraman 7.8 17,613

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kameraman 6.2 21,612

Kanun Namına
2006 Aksiyon Kameraman 6.0 97,860

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 8,379

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 46,691

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman
Dublör
6.6 191,697

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 212,883
2002 Komedi Kameraman
Oyuncu
   
2002 Aksiyon Kameraman 3.7 115

Kabus Gecesi
2001 Korku Kameraman 6.1 95,954

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Kameraman 7.0 34,215

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 102,226

İçgüdü
1999 Dram Kameraman 6.5 28,815

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 45,464

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Kameraman 3.8 64,454

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 54,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017