Giriş Kayıt
Mduduzi Mabaso

Mduduzi Mabaso


Oyuncu

Mduduzi Mabaso, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 55,228
2011 Dram Oyuncu 5.4 3,153

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 418,592

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,371

Otel Ruanda
2004 Dram Oyuncu 8.1 277,971
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017