Giriş Kayıt
Mduduzi Mabaso

Mduduzi Mabaso


Oyuncu

Mduduzi Mabaso, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 54,812
2011 Dram Oyuncu 5.4 3,153

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 416,103

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,371

Otel Ruanda
2004 Dram Oyuncu 8.1 276,064
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,986) Taboo (4,384) Arrow (4,056) Legion (3,850) Vikings (3,624) Blindspot (3,051) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,031) Suits (2,755) Black Sails (2,754) Legends of Tomorrow (2,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017