Giriş Kayıt
Bikramjeet Kanwarpal

Bikramjeet Kanwarpal


Oyuncu

Bikramjeet Kanwarpal, oyuncu. Murder 2 (2011), Creature (2014), (2009) Rocket Singh: Salesman of the Year (2009), (2017) The Ghazi Attack (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bizz Kanwarpal | Major Bikramjeet Kanwarpal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.8 5,930
2017 Aksiyon Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.7 13,396
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 1,234
2015 Gizem Oyuncu 7.7 2,712
2014 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,046
2014 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,417
2012 Komedi Oyuncu 2.5 3,867
2012 Komedi Oyuncu 3.6 114
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,777
2011 Komedi Oyuncu 5.1 324
2010 Suç Oyuncu 5.9 1,493
2010 Komedi Oyuncu 6.3 3,258
2009 Komedi Oyuncu 7.5 11,614
2008 Aksiyon Oyuncu 3.8 247
2007 Dram Çeşitli 7.1 178
2007 Komedi Oyuncu 3.6 269
2006 Aksiyon Oyuncu 7.2 25,154
2006 Dram Oyuncu 6.5 1,505
2005 Suç Oyuncu 5.7 1,021
2003 Gerilim Oyuncu 5.2 626
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017