Giriş Kayıt
Clyde Goins

Clyde Goins


Dublör, Oyuncu

Clyde Goins, dublör, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Çeşitli 4.1 290

Hırsızlar
2010 Aksiyon Çeşitli 6.2 48,203
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 96,620

Yakar Top
2004 Komedi Dublör 6.7 191,638
2004 Dram Oyuncu 6.9 807
Film Altyazıları
Passengers (7,159) Doctor Strange (3,610) Assassin's Creed (3,550) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,442) Allied (2,372) Moana (1,584) Forushande (1,396) Hacksaw Ridge (1,386) Split (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,138) Legion (7,328) Supernatural (7,214) Arrow (5,431) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,549) Black Sails (3,501) Taboo (3,427) Vikings (3,367) Suits (3,007) Legends of Tomorrow (2,892)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017