Giriş Kayıt
Clyde Goins

Clyde Goins


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Clyde Goins, oyuncu, dublör, yapımcı.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Çeşitli 4.1 290

Hırsızlar
2010 Aksiyon Çeşitli 6.2 50,410
2010 Belgesel Yapımcı    
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 102,519

Yakar Top
2004 Komedi Dublör 6.7 201,169
2004 Dram Oyuncu 6.9 807
Dizi Altyazıları
Vikings (16,891) Black Mirror (5,542) The Flash (4,765) Shameless (4,271) Supernatural (2,910) The Big Bang Theory (2,743) The Blacklist (1,489) Star Trek: Discovery (1,430) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018