Giriş Kayıt
Clyde Goins

Clyde Goins


Dublör, Oyuncu

Clyde Goins, dublör, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Çeşitli 4.1 290

Hırsızlar
2010 Aksiyon Çeşitli 6.2 48,389
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 97,295

Yakar Top
2004 Komedi Dublör 6.7 192,965
2004 Dram Oyuncu 6.9 807
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017