Giriş Kayıt
Clyde Goins

Clyde Goins


Dublör, Oyuncu

Clyde Goins, dublör, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Çeşitli 4.1 290

Hırsızlar
2010 Aksiyon Çeşitli 6.2 48,824
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 98,319

Yakar Top
2004 Komedi Dublör 6.7 194,661
2004 Dram Oyuncu 6.9 807
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017