Giriş Kayıt
J. Omar Castro

J. Omar Castro (42)


Oyuncu

Jason Omar Castro, 30 Kasım 1974 doğumlu oyuncu. Yalın Ayak (2014), (2013) Yaşam Savaşı (2013), (2014) Surviving Jack (2014), (2009) The Open Road (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Omar Castro
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1974
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalın Ayak
2014 40 Komedi Oyuncu 6.6 19,004
2014 Komedi Oyuncu 8.4 4,285

Pazarı Unutma
2013 39 Dram Oyuncu 7.0 8,106

Yaşam Savaşı
2013 39 Dram Oyuncu 6.5 24,103

Tutsak
2013 39 Suç Oyuncu 8.1 442,476

Çok Gizli
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.0 15,820

Son Vurgun
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 105,764
2011 37 Komedi Oyuncu 6.6 28

İntikamın Bedeli
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 40,586

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 4,658
2011 37 Dram Oyuncu 3.9 273
2011 37 Suç Oyuncu    

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 36 Komedi Oyuncu 5.1 13,412
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,604
2010 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 35 Suç Oyuncu 6.7 67,231

12 Tuzak
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,059

Savaş Yöntemi
2009 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,247
2009 35 Komedi Oyuncu 5.5 2,969
2008 34 Aksiyon Oyuncu 2.6 517

Amerikan Menekşesi
2008 34 Dram Oyuncu 7.1 2,089

Grey's Anatomy
2005 Dram Oyuncu 7.7 179,010

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 98,834

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,881

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,724
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017