Giriş Kayıt
J. Omar Castro

J. Omar Castro (42)


Oyuncu

Jason Omar Castro, 30 Kasım 1974 doğumlu oyuncu. Yalın Ayak (2014), (2013) Yaşam Savaşı (2013), (2014) Surviving Jack (2014), (2009) The Open Road (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Omar Castro
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1974
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalın Ayak
2014 40 Komedi Oyuncu 6.6 18,318
2014 Komedi Oyuncu 8.4 4,285

Pazarı Unutma
2013 39 Dram Oyuncu 7.0 8,106

Yaşam Savaşı
2013 39 Dram Oyuncu 6.5 23,574

Tutsak
2013 39 Suç Oyuncu 8.1 422,374

Çok Gizli
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.0 15,423

Son Vurgun
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 104,445
2011 37 Komedi Oyuncu 6.6 28

İntikamın Bedeli
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 39,846

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 4,658
2011 37 Dram Oyuncu 3.9 273
2011 37 Suç Oyuncu    

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 36 Komedi Oyuncu 5.1 13,134
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,425
2010 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 35 Suç Oyuncu 6.7 66,413

12 Tuzak
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,084

Savaş Yöntemi
2009 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,247
2009 35 Komedi Oyuncu 5.5 2,969
2008 34 Aksiyon Oyuncu 2.6 517

Amerikan Menekşesi
2008 34 Dram Oyuncu 7.1 2,089
2005 Dram Oyuncu 7.7 172,768

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 96,872

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,722

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,605
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017