Giriş Kayıt
Eddie Beasley

Eddie Beasley (36)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Eddie Beasley, 09 Temmuz 1981 Flowood, Mississippi, ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Runaways (2010), Stalker (2014), The Finder (2012), Nativity! (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Flowood, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward Beasley
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram Sanat Bölümü 4.6 157
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 3,603
2014 33 Korku Sanat Bölümü 5.9 3,731
2014 33 Dram Yapım Tasarımcısı 5.0 118
2014 33 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.0 157
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 2,645
2014 Dram Sanat Bölümü 7.6 15,361
2013 32 Dram Sanat Bölümü 7.2 35
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.7 13,215
2010 29 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 41,767
2009 28 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.4 45
2009 28 Dram Sanat Bölümü 5.2 1,216
2009 28 Komedi Sanat Bölümü 6.5 5,121
2009 28 Dram Çeşitli 7.0 2,699

Kızıl Çadır
2009 28 Aksiyon Çeşitli    
2008 Dram Sanat Bölümü 6.2 324
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,538
2005 24 Komedi Sesler 6.2 111
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017