Giriş Kayıt
Robert Olsen

Robert Olsen


Yapımcı, Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Robert Olsen, yapımcı, senarist, yönetmen, oyuncu. Vampir Cehennemi: İstila (2016), Body (2015), (2016) Don't Kill It (2016), (2015) Body (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Olsen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir Cehennemi: İstila
2016 Aksiyon Yönetmen
Editör
5.3 1,565
2016 Fantastik Senarist
Yapımcı
5.2 2,048
2016 Dram Yapımcı 5.4 480
2015 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.3 915
2013 Komedi Oyuncu
6.9 2,426

İmha Timi
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 1,017
2011 Kısa Metraj Yapımcı 6.1 22
2010 Komedi Yapımcı 5.9 912
2009 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
7.9 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017