Giriş Kayıt
Chad Michael Collins

Chad Michael Collins (38)


Oyuncu

Chad M. Collins, 21 Eylül 1979 Albany, New York, ABD doğumlu oyuncu. Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef (2011), Keskin Nişancı: Miras (2014), Hayalet Tetikçi (2016), Extinct (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chad M. Collins
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1979
Doğum Yeri: Albany, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chad Collins
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keskin Nişancı 7
2017 38 Aksiyon Oyuncu 5.5 718
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 954
2017 38 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 6.5 1,277

Hayalet Tetikçi
2016 37 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,366

Keskin Nişancı: Miras
2014 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,552
2013 34 Aksiyon Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,865
2011 32 Dram Oyuncu 6.4 258

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef
2011 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 6,431

Kara Göl 2
2007 28 Korku Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,163
2006 27 Aile Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017