Giriş Kayıt
Chad Michael Collins

Chad Michael Collins (38)


Oyuncu

Chad M. Collins, 22 Eylül 1979 Albany, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sniper: Reloaded (2011), Sniper: Legacy (2014), Sniper: Ghost Shooter (2016), (2016) Freakish (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chad M. Collins
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1979
Doğum Yeri: Albany, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chad Collins
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 38 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 6.6 947
2016 37 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,301
2014 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,968
2013 34 Aksiyon Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,817
2011 32 Dram Oyuncu 6.4 258
2011 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,201

Kara Göl 2
2007 28 Korku Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,091
2006 27 Aile Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017