Giriş Kayıt
Thomas Fischer

Thomas Fischer


Yapımcı

Thomas Fischer, yapımcı. (2007) Dumanaltı (2007), (2005) Kıyametin Sesi (2005), (2006) Vahşi Irk (2006), (2005) Man with the Screaming Brain (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Yapımcı    
2007 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2007 Komedi Yapımcı 5.8 5,658
2007 Aksiyon Yapımcı 4.1 792

Dumanaltı
2007 Macera Çeşitli 5.8 14,342

Vahşi Irk
2006 Korku Çeşitli 5.1 10,892

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Çeşitli 4.1 787
2006 Suç Çeşitli 5.9 3,980

Volkanik Afet
2006 Aksiyon Çeşitli    

Seçilmiş Çocuk
2005 Gerilim Çeşitli    

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Çeşitli 4.2 17,232
2005 Biyografi Çeşitli 7.4 3,114
2005 Macera Çeşitli 5.6 4,516
2005 Macera Çeşitli    
2005 Komedi Çeşitli    

Çarpışma
2004 Dram Çeşitli 7.8 381,235
2004 Korku Çeşitli    

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Çeşitli    
2004 Aksiyon Çeşitli 6.6 26,766
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017