Giriş Kayıt
Alex Ball

Alex Ball


Oyuncu

Alex Ball, oyuncu. Yaklaşan Kıyamet (2012), (2004) Joey (2004), (2015) The Odd Couple (2015), (2012) Hold Your Breath (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 6,559
2013 Dram Oyuncu 5.9 143
2013 Suç Oyuncu 8.3 50,893

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579
2012 Suç Oyuncu    
2012 Korku Oyuncu 3.2 1,474
2009 Komedi Oyuncu 7.0 36,670
2007 Komedi Oyuncu 7.3 27,466
2007 Komedi Oyuncu 8.3 559,813
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.0 36,896

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,617
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017