Giriş Kayıt
Alex Ball

Alex Ball


Oyuncu

Alex Ball, oyuncu. Yaklaşan Kıyamet (2012), (2004) Joey (2004), (2015) The Odd Couple (2015), (2012) Hold Your Breath (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 7,109
2013 Dram Oyuncu 5.9 143
2013 Suç Oyuncu 8.3 57,742

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579
2012 Suç Oyuncu    
2012 Korku Oyuncu 3.2 1,474
2009 Komedi Oyuncu 7.0 37,278
2007 Komedi Oyuncu 8.3 583,821
2007 Komedi Oyuncu 7.3 28,354
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.0 37,537

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017