Giriş Kayıt
Alex Ball

Alex Ball


Oyuncu

Alex Ball, oyuncu. Yaklaşan Kıyamet (2012), (2004) Joey (2004), (2015) The Odd Couple (2015), (2012) Hold Your Breath (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 6,759
2013 Dram Oyuncu 5.9 143
2013 Suç Oyuncu 8.3 51,739

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579
2012 Suç Oyuncu    
2012 Korku Oyuncu 3.2 1,474
2009 Komedi Oyuncu 7.0 36,858
2007 Komedi Oyuncu 7.3 27,692
2007 Komedi Oyuncu 8.3 566,075
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.0 37,049

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,654
Dizi Altyazıları
Fargo (6,109) Arrow (5,656) American Gods (5,316) The Flash (4,826) The 100 (4,256) 12 Monkeys (3,393) Better Call Saul (3,197) The Blacklist (3,093) Supernatural (2,979) Game of Thrones (2,821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017