Giriş Kayıt
Alex Ball

Alex Ball


Oyuncu

Alex Ball, oyuncu. Yaklaşan Kıyamet (2012), (2004) Joey (2004), (2015) The Odd Couple (2015), (2012) Hold Your Breath (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 7,010
2013 Dram Oyuncu 5.9 143
2013 Suç Oyuncu 8.3 55,346

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579
2012 Suç Oyuncu    
2012 Korku Oyuncu 3.2 1,474
2009 Komedi Oyuncu 7.0 37,145
2007 Komedi Oyuncu 7.3 28,131
2007 Komedi Oyuncu 8.3 577,591
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.0 37,383

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017