Giriş Kayıt
Alex Ball

Alex Ball


Oyuncu

Alex Ball, oyuncu. Yaklaşan Kıyamet (2012), (2004) Joey (2004), (2015) The Odd Couple (2015), (2012) Hold Your Breath (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 6,422
2013 Dram Oyuncu 5.9 143
2013 Suç Oyuncu 8.3 50,329

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579
2012 Suç Oyuncu    
2012 Korku Oyuncu 3.2 1,474
2009 Komedi Oyuncu 7.0 36,584
2007 Komedi Oyuncu 7.3 27,310
2007 Komedi Oyuncu 8.3 555,845
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.0 36,798

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,578
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,031) Assassin's Creed (8,673) Doctor Strange (4,929) Allied (4,184) Moana (2,891) Forushande (2,606) Arrival (2,588) Split (2,424) Lion (2,099) Passengers (2,060)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,529) The Flash (5,605) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,780) Suits (2,450) Sherlock (2,375) Black Sails (1,911) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,894) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017