Giriş Kayıt
Sosie Bacon

Sosie Bacon (25)


Oyuncu

Sosie Ruth Bacon, 15 Mart 1992 doğumlu oyuncu. Another Life (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sosie Ruth Bacon
Doğum Tarihi: 15 Mart 1992
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.5 115,254
2016 24 Komedi Oyuncu 5.5 172
2015 23 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.3 24,286
2015 23 Dram Oyuncu 4.7 421
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,270
2015 23 Komedi Oyuncu 5.8 164
2014 22 Komedi Oyuncu 7.0 550
2014 22 Reality-TV Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 7.6 19,335
2005 13 Dram Oyuncu 5.5 2,727
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017