Giriş Kayıt
Sosie Bacon

Sosie Bacon (25)


Oyuncu

Sosie Ruth Bacon, 15 Mart 1992 doğumlu oyuncu. Another Life (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sosie Ruth Bacon
Doğum Tarihi: 15 Mart 1992
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.7 94,721
2016 24 Komedi Oyuncu 8.3 13
2015 Suç Oyuncu 7.3 23,632
2015 23 Dram Oyuncu 4.7 421
2015 Suç Oyuncu 7.0 8,058
2015 23 Komedi Oyuncu 5.8 164
2014 22 Komedi Oyuncu 7.0 550
2014 22 Reality-TV Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 7.6 19,216
2005 13 Dram Oyuncu 5.5 2,727
Dizi Altyazıları
Fargo (5,810) Arrow (5,235) The Flash (4,454) American Gods (4,084) The 100 (3,958) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,939) Supernatural (2,641) Game of Thrones (2,568) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017