Giriş Kayıt
Dana Graham

Dana Graham


Dana Graham, Grey's Anatomy (2005), Nip/Tuck 1 (2003), Awkward. (2011), Love Bites (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 0 5.1 12,105
2014 Dram 0 6.9 1,846
2012 Komedi 0 6.9 2,326
2011 Komedi 0 7.6 39,611
2011 Komedi 0 7.5 2,207
2011 Komedi 0 7.9 28,893
2010 Komedi 0 7.5 1,355
2010 Suç 0 7.6 26,327

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi 0 6.5 181,427
2008 Suç 0    
2007 Aksiyon 0 4.5 420
2006 Komedi 0 7.4 566
2006 Aksiyon 0 7.2 481

Kahramanlar
2006 Dram 0 7.6 213,439
2005 Dram 0 7.6 192,186

Nip/Tuck 1
2003 Dram 0 7.7 49,480
2001 Game-Show 0 5.6 5,524
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018