Giriş Kayıt
Dana Graham

Dana Graham


Dana Graham, Grey's Anatomy (2005), Nip/Tuck 1 (2003), Awkward. (2011), Love Bites (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 0 5.0 11,350
2014 Dram 0 6.9 1,837
2012 Komedi 0 6.9 2,326
2011 Komedi 0 7.6 39,377
2011 Komedi 0 7.5 2,207
2011 Komedi 0 7.8 28,251
2010 Komedi 0 7.5 1,355
2010 Suç 0 7.6 26,093

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi 0 6.5 179,617
2008 Suç 0    
2007 Aksiyon 0 4.5 420
2006 Komedi 0 7.4 566
2006 Aksiyon 0 7.2 481

Kahramanlar
2006 Dram 0 7.6 212,231
2005 Dram 0 7.6 188,096

Nip/Tuck 1
2003 Dram 0 7.7 49,251
2001 Game-Show 0 5.6 5,524
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018