Giriş Kayıt
Tayanç Ayaydın

Tayanç Ayaydın (38)


Oyuncu

Tayanç Ayaydın, 07 Ağustos 1979 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. 11\'e 10 Kala (2009), Aşk Kırmızı (2013), Pazar: Bir Ticaret Masalı (2008), Büşra (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
7.0 (10 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Dram Oyuncu    
2016 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 63
2016 Dram Oyuncu 6.8 604
2015 36 Dram Oyuncu    
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,247
2010 31 Dram Oyuncu 5.4 893

11\'e 10 Kala
2009 30 Dram Oyuncu 7.2 1,147
2009 Komedi Oyuncu 5.3 28
2008 29 Dram Oyuncu 7.0 768
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 227
2004 Romantik Oyuncu 5.3 565
2004 25 Kısa Metraj Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017