Giriş Kayıt
Tayanç Ayaydın

Tayanç Ayaydın (37)


Oyuncu

Tayanç Ayaydın, 07 Ağustos 1979 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. 11\'e 10 Kala (2009), Aşk Kırmızı (2013), Pazar: Bir Ticaret Masalı (2008), Büşra (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
7.0 (10 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Dram Oyuncu    
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 50
2016 Dram Oyuncu 6.6 529
2015 36 Dram Oyuncu    
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,208
2010 31 Dram Oyuncu 5.4 872

11\'e 10 Kala
2009 30 Dram Oyuncu 7.2 1,089
2009 Komedi Oyuncu 5.2 29
2008 29 Dram Oyuncu 7.0 748
2004 25 Romantik Oyuncu 4.9 213
2004 Romantik Oyuncu 5.3 541
2004 25 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017