Giriş Kayıt
Jason Kennedy

Jason Kennedy (35)


Oyuncu

Jason Kennedy, 11 Aralık 1981 Fort Lauderdale, Florida, ABD doğumlu oyuncu. "E! News" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1981
Doğum Yeri: Fort Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.6 1,592
2016 35 Romantik Oyuncu 4.8 155
2015 34 Macera Oyuncu 4.1 5,616
2015 34 Dram Oyuncu 4.7 2,529
2013 32 Belgesel Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.4 15,677
2008 27 News Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.1 38,082
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017