Giriş Kayıt
Jason Kennedy

Jason Kennedy (36)


Oyuncu

Jason Kennedy, 11 Aralık 1981 Fort Lauderdale, Florida, ABD doğumlu oyuncu. "E! News" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1981
Doğum Yeri: Fort Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 1,857
2016 35 Romantik Oyuncu 4.8 155
2015 34 Macera Oyuncu 4.1 5,813
2015 34 Dram Oyuncu 4.7 2,649
2013 32 Belgesel Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.4 15,945
2008 News Oyuncu 6.2 33
2008 Komedi Oyuncu 6.1 38,558
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374
Dizi Altyazıları
Vikings (14,615) Shameless (7,187) Black Mirror (6,196) The Flash (4,327) Star Trek: Discovery (2,365) The Big Bang Theory (1,701) Supernatural (1,322) Bron/Broen (1,175) Supergirl (1,162) Stranger Things (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018