Giriş Kayıt
Steve Cirbus

Steve Cirbus


Oyuncu

Steve Cirbus, oyuncu. The Kill Point (2007), Delocated (2009), Flynn Olmak (2012), Shelter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350
2015 Komedi Oyuncu 7.5 457

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 217,859
2014 Dram Oyuncu 6.5 2,842
2013 Suç Oyuncu 5.2 222
2013 Komedi Oyuncu 5.7 9,222

Flynn Olmak
2012 Dram Oyuncu 6.4 14,235

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 255,764
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 200
2009 Dram Oyuncu 7.2 2,556
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,716

Ben Efsaneyim
2007 Dram Oyuncu 7.2 565,614
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,235
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,189
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,373) Kidnap (4,594) The Fate of the Furious (4,050) The Boss Baby (2,828) Contratiempo (1,996) Dangal (1,825) The Great Wall (1,579) Get Out (1,383) The LEGO Batman Movie (1,364) The Shack (1,173)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,871) American Gods (6,238) Fargo (4,989) Lucifer (4,965) Into the Badlands (3,105) The 100 (3,035) Arrow (2,688) Twin Peaks (2,557) 12 Monkeys (1,975) The Flash (1,974)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017