Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steve Cirbus

Steve Cirbus


Oyuncu

Steve Cirbus, oyuncu. The Kill Point (2007), Delocated (2009), Flynn Olmak (2012), Shelter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350
2015 Komedi Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 203,872
2014 Dram Oyuncu 6.5 2,570
2013 Suç Oyuncu 5.2 222
2013 Komedi Oyuncu 5.7 9,222

Flynn Olmak
2012 Dram Oyuncu 6.4 14,235

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 251,466
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 200
2009 Dram Oyuncu 7.2 2,556
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,716

Ben Efsaneyim
2007 Dram Oyuncu 7.2 550,865
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,769
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017