Giriş Kayıt
Steve Cirbus

Steve Cirbus


Oyuncu

Steve Cirbus, oyuncu. The Kill Point (2007), Delocated (2009), Neon Joe, Werewolf Hunter (2015), Flynn Olmak (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350
2015 Komedi Oyuncu 7.5 503

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 229,192
2014 Dram Oyuncu 6.5 2,894
2013 Suç Oyuncu 5.2 222
2013 Komedi Oyuncu 5.7 9,551

Flynn Olmak
2012 Dram Oyuncu 6.4 14,235

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 260,462
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 200
2009 Dram Oyuncu 7.2 2,602
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,716

Ben Efsaneyim
2007 Dram Oyuncu 7.2 581,422
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,814
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,228
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017