Giriş Kayıt
Shayne Putzlocher

Shayne Putzlocher


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Shayne Putzlocher, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Gel Git Ülkesi (2005), Corner Gas (2004), Downloading Nancy (2008), Lullaby for Pi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.4 60
2015 Aile Yapımcı 4.7 74
2013 Aile Yapımcı 4.5 272
2012 Komedi Yapımcı 7.2 2,452

Sır
2012 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 32,246
2012 Komedi Yapımcı 4.4 887
2011 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 138
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 628

Süper Melez
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 1,352
2009 Dram Yönetmen Asistanı    
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 2,320

Haberciler
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 34,168

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 27,433
2005 Gerilim 0 3.5 353
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 4,036
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017