Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joseph Magazenni

Joseph Magazenni


Sanat Bölümü

Joseph Magazenni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 473,829

23 Numara
2007 Dram Sanat Bölümü 6.4 168,310

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 244,280
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 59,665

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 268,269

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Çeşitli 6.9 260,497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017