Giriş Kayıt
Joseph Magazenni

Joseph Magazenni


Sanat Bölümü

Joseph Magazenni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 480,867

23 Numara
2007 Gizem Sanat Bölümü 6.4 169,884

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 245,817
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 60,078

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 270,587

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Çeşitli 6.9 262,804
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017