Giriş Kayıt
Joseph Magazenni

Joseph Magazenni


Sanat Bölümü

Joseph Magazenni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 487,668

23 Numara
2007 Gizem Sanat Bölümü 6.4 171,691

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 247,618
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 60,539

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 273,155

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Çeşitli 6.9 265,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017