Giriş Kayıt
Joseph Magazenni

Joseph Magazenni


Sanat Bölümü

Joseph Magazenni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 510,876

23 Numara
2007 Gizem Sanat Bölümü 6.4 177,888

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 253,510
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 62,172

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 280,373

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Çeşitli 6.9 274,413
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018