Giriş Kayıt
Joseph Magazenni

Joseph Magazenni


Sanat Bölümü

Joseph Magazenni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 514,674

23 Numara
2007 Gizem Sanat Bölümü 6.4 178,782

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 254,628
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 62,562

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 281,503

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Çeşitli 6.9 276,200
Dizi Altyazıları
Westworld (7,916) The 100 (3,615) The Expanse (3,119) La casa de papel (2,363) The Crossing (1,837) Colony (1,810) 12 Monkeys (1,519) Genius (1,320) Luke Cage (1,300) Vikings (1,189)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018