Giriş Kayıt
Joseph Magazenni

Joseph Magazenni


Sanat Bölümü

Joseph Magazenni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 477,988

23 Numara
2007 Dram Sanat Bölümü 6.4 169,223

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 245,153
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 59,905

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 269,619

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Çeşitli 6.9 261,826
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017