Giriş Kayıt
Céline Sciamma

Céline Sciamma (36)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Céline Sciamma, 12 Kasım 1980 Pontoise, Val-d'Oise, Fransa doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu. Erkek Fatma (2011), Nilüferler (2007), Girlhood (2014), Yaş 17 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1980
Doğum Yeri: Pontoise, Val-d'Oise, Fransa
Burcu: Akrep
5.0 (2 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabakçığın Hayatı
2016 36 Animasyon Senarist 7.8 5,982

Yaş 17
2016 36 Dram Senarist 7.2 2,233

Darmadağın
2015 35 Dram 6.2 3,719

Girlhood
2014 34 Dram Senarist
Yönetmen
6.9 5,143
2014 34 Senarist 6.7 68
2014 34 6.5 791
2013 Belgesel Oyuncu    

Baştan Al
2012 32 Komedi 6.3 2,047

Erkek Fatma
2011 31 Dram Yönetmen
Senarist
7.4 13,166
2010 30 Komedi Senarist 6.8 109

Nilüferler
2007 27 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 7,064
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017