Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rosanne Wong

Rosanne Wong (37)


Oyuncu

Yuen-kwun Wong, 30 Haziran 1979 Singapore doğumlu oyuncu. Korkunç Güzellik (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yuen-kwun Wong
Doğum Tarihi: 30 Haziran 1979
Doğum Yeri: Singapore
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şangay
2010 31 Dram Oyuncu 6.5 7,730
2007 28 Komedi Oyuncu 5.4 75
2005 26 Komedi Oyuncu 5.4 25

Korkunç Güzellik
2004 25 Korku Oyuncu 6.1 2,179
2004 25 Komedi Oyuncu 5.4 108
2003 24 Romantik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017