Giriş Kayıt
Tülay Günal

Tülay Günal (46)


Oyuncu

Tülay Günal, 13 Ekim 1970 Kastamonu, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1970
Doğum Yeri: Kastamonu, Türkiye
Burcu: Terazi
1.5 (2 Oy)
  • Currently 30/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgarda Salınan Nilüfer
2016 46 Dram Oyuncu 6.3 256
2016 Dram Oyuncu 6.9 95
2015 Dram Oyuncu 4.9 193
2011 41 Dram Oyuncu 5.7 88
2007 37 Macera Oyuncu 7.0 960
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,492
2003 Dram Oyuncu 6.7 6
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017