Giriş Kayıt
Tülay Günal

Tülay Günal (47)


Oyuncu

Tülay Günal, 13 Ekim 1970 Kastamonu, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1970
Doğum Yeri: Kastamonu, Türkiye
Burcu: Terazi
1.5 (2 Oy)
  • Currently 30/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fi / Çi
2017 Dram Oyuncu 8.2 4,516

Rüzgarda Salınan Nilüfer
2016 46 Dram Oyuncu 6.2 344
2016 Dram Oyuncu 6.4 323
2015 Dram Oyuncu 5.3 306
2011 41 Dram Oyuncu 5.7 92
2007 37 Macera Oyuncu 7.0 1,036
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,742
2003 Dram Oyuncu 6.7 6
Dizi Altyazıları
Westworld (6,743) The 100 (3,179) The Expanse (2,615) La casa de papel (1,924) The Crossing (1,638) Colony (1,489) 12 Monkeys (1,197) Into the Badlands (1,030) Vikings (1,029) Genius (1,019)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018