Giriş Kayıt
Tülay Günal

Tülay Günal (46)


Oyuncu

Tülay Günal, 13 Ekim 1970 Kastamonu, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1970
Doğum Yeri: Kastamonu, Türkiye
Burcu: Terazi
1.5 (2 Oy)
  • Currently 30/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.5 2,112

Rüzgarda Salınan Nilüfer
2016 46 Dram Oyuncu 6.2 287
2016 Dram Oyuncu 6.4 170
2015 Dram Oyuncu 5.2 215
2011 41 Dram Oyuncu 5.7 88
2007 37 Macera Oyuncu 7.0 973
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,563
2003 Dram Oyuncu 6.7 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017