Giriş Kayıt
Tülay Günal

Tülay Günal (46)


Oyuncu

Tülay Günal, 13 Ekim 1970 Kastamonu, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1970
Doğum Yeri: Kastamonu, Türkiye
Burcu: Terazi
1.5 (2 Oy)
  • Currently 30/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgarda Salınan Nilüfer
2016 46 Dram Oyuncu 6.2 242
2016 Dram Oyuncu 6.9 86
2015 Dram Oyuncu 4.9 187
2011 41 Dram Oyuncu 5.7 88
2007 37 Macera Oyuncu 7.0 960
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,459
2003 Dram Oyuncu 6.7 6
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017