Giriş Kayıt
Moyoco Anno

Moyoco Anno (45)


Oyuncu, Senarist, Animasyon, Sanat Bölümü

Moyoko Anno, 26 Mart 1971 Suginami, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, senarist, animasyon, sanat bölümü. Shuga shuga rûn (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Moyoko Anno
Doğum Tarihi: 26 Mart 1971
Doğum Yeri: Suginami, Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Moyoko Anno
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 35 Dram Senarist 7.0 1,287
2006 35 Macera Oyuncu 5.7 1,188
2006 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
Animasyon
   
2005 34 Komedi Oyuncu 6.9 1,833
2004 33 Romantik Oyuncu 7.0 453
2004 33 Macera Animasyon 6.4 1,241
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,138) The 100 (8,827) Supernatural (6,425) The Big Bang Theory (5,680) Black Sails (5,189) Legion (3,950) Vikings (3,299) Blindspot (3,137) Arrow (3,014) Colony (2,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017