Giriş Kayıt
Simon Chin

Simon Chin (42)


Oyuncu, Casting, Dublör

Simon Chin, 26 Şubat 1975 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu, casting, dublör. Outcast (2014), (2008) Chaos Theory (2008), (2009) Dolan's Cadillac (2009), (2008) Uyurgezer (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1975
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Ejderin Doğuşu
2016 41 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,209
2016 41 Animasyon Oyuncu 5.7 10,104
2016 41 Komedi Oyuncu 6.1 1,001
2015 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 17
2015 40 Dram Oyuncu 6.8 208
2014 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 10,372
2013 38 Macera Oyuncu 6.6 1,203

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Casting 3.1 603
2013 Dram Oyuncu    
2013 38 Gizem Casting    
2013 38 Dram Casting 6.7 9

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 38 Biyografi Casting
Oyuncu
   
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu 3.6 14
2013 38 Aksiyon Oyuncu    
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 38 Suç Casting    
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 556
2013 38 Biyografi Casting    
2012 37 Romantik Oyuncu 6.3 477
2012 37 Gizem Casting    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 344,966

Akıllı Kurabiyeler
2012 37 Macera Casting    
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,398

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 37 Komedi Oyuncu 6.3 17,752
2011 36 Dram Oyuncu 5.3 134
2011 36 Aksiyon Dublör    
2010 Aile Oyuncu 8.1 1,547
2009 34 Suç Dublör
Oyuncu
5.7 5,961

Uyurgezer
2008 33 Dram Oyuncu 6.2 4,954
2008 33 Komedi Oyuncu 6.7 29,166
2008 33 Komedi Oyuncu 4.6 421

Sadece Arkadaş
2005 30 Komedi Oyuncu 6.2 88,973

Gel Git Ülkesi
2005 30 Dram Çeşitli 6.5 28,496
2005 30 Gerilim Çeşitli 3.5 353
2005 30 Suç Çeşitli 4.6 442

Korkunun Ustaları
2005 Korku Çeşitli 7.6 9,960
2004 Komedi Çeşitli 8.2 4,036
2004 Dram Çeşitli 6.2 113
2001 Macera Çeşitli 7.5 102,976
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017