Giriş Kayıt
Simon Chin

Simon Chin (43)


Oyuncu, Casting, Dublör

Simon Chin, 26 Şubat 1975 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu, casting, dublör. Outcast (2014), (2008) Chaos Theory (2008), (2009) Dolan's Cadillac (2009), (2008) Uyurgezer (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1975
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Aksiyon Dublör 8.1 181,180
2018 43 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,835
2018 Dram Oyuncu 8.5 8,956
2018 Dram Oyuncu 8.2 79,365

Ejderin Doğuşu
2016 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,261
2016 41 Animasyon Oyuncu 5.7 11,986
2016 41 Komedi Oyuncu 6.1 1,001
2015 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 17
2015 40 Dram Oyuncu 6.8 208
2014 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 10,920
2013 38 Macera Oyuncu 6.6 1,203

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Casting 3.1 603
2013 Dram Oyuncu    
2013 38 Gizem Casting    
2013 38 Dram Casting 6.7 9

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 38 Biyografi Casting
Oyuncu
   
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu 3.6 14
2013 38 Aksiyon Oyuncu    
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 38 Suç Casting    
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 556
2013 38 Biyografi Casting    
2012 37 Romantik Oyuncu 6.3 477
2012 37 Gizem Casting    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 359,592

Akıllı Kurabiyeler
2012 37 Macera Casting    
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,398

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 37 Komedi Oyuncu 6.3 18,475
2011 36 Dram Oyuncu 5.3 134
2011 36 Aksiyon Dublör    
2010 Aile Oyuncu 8.1 1,653
2009 34 Suç Dublör
Oyuncu
5.7 5,961

Uyurgezer
2008 33 Dram Oyuncu 6.2 4,954
2008 33 Komedi Oyuncu 6.7 29,622
2008 33 Komedi Oyuncu 4.6 421

Sadece Arkadaş
2005 30 Komedi Oyuncu 6.2 92,815

Gel Git Ülkesi
2005 30 Dram Çeşitli 6.5 29,083
2005 30 Gerilim Çeşitli 3.5 353
2005 30 Suç Çeşitli 4.6 442

Korkunun Ustaları
2005 Korku Çeşitli 7.6 10,213
2004 Komedi Çeşitli 8.0 4,397
2004 Dram Çeşitli 6.2 113
2001 Macera Çeşitli 7.5 105,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018