Giriş Kayıt
Brian McNulty

Brian McNulty


Editör, Editör, Oyuncu, Sesler

Brian McNulty, editör, editör, oyuncu, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yapımcı
Editör
6.8 651
2009 Komedi Sesler    
2009 Dram Editorial Department    
2006 Gerilim Editorial Department 6.7 556
2006 Dram Editör    
2004 Dram Editör 5.0 297
2000 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
6.4 4,132
1999 Komedi Oyuncu
Sesler
6.3 3,982
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,205) Rogue One (4,936) Split (3,525) Assassin's Creed (2,564) Brimstone (2,186) Paterson (1,846) Hidden Figures (1,716) The Institute (1,556) The Great Wall (1,231) Passengers (1,105)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,917) Legion (7,055) Arrow (3,833) Legends of Tomorrow (2,187) Into the Badlands (2,093) The Blacklist (1,705) Vikings (1,638) Black Sails (1,585) The Expanse (1,494) 24: Legacy (1,493)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017