Giriş Kayıt
John Legend

John Legend (38)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

John Stephens, 28 Aralık 1978 Springfield, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen. (2005) Block Party (2005), (2008) Soul Men (2008), (2015) Lip Sync Battle (2015), (2005) Loverboy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Stephens
Doğum Tarihi: 28 Aralık 1978
Doğum Yeri: Springfield, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: John Stephens
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 7.1 844
2017 Komedi Yapımcı 8.1 912

Aşıklar Şehri
2016 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.2 293,556
2016 38 Biyografi Müzik
Yapımcı
6.6 6,595
2016 Müzik Oyuncu    
2016 Dram Yapımcı 7.8 3,581
2016 38 Oyuncu    
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2016 38 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135
2015 Müzik Oyuncu 7.5 2,860
2015 37 Komedi Oyuncu 7.4 2,074
2015 37 Müzik Oyuncu
Müzik
   
2015 37 Müzik Oyuncu    
2015 Müzik Oyuncu 8.3 28
2015 37 Reality-TV Oyuncu    
2015 37 Dram Yapımcı 4.2 213
2013 35 Oyuncu    
2012 34 Belgesel Yapımcı 7.9 4,606
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 1,028
2010 32 Belgesel Müzik 7.5 9,958
2009 31 Belgesel Oyuncu 7.7 228
2009 31 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2009 31 Müzik Oyuncu    
2008 30 Komedi Oyuncu 6.5 7,999
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 27 Belgesel Oyuncu 7.2 7,692
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,456

Sakin Ol
2005 27 Komedi 5.7 61,488
2005 27 Dram Oyuncu 5.5 2,727
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,745
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
2003 Komedi Oyuncu 7.6 9,919
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,074
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,771
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017