Giriş Kayıt
John Legend

John Legend (39)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

John Stephens, 27 Aralık 1978 Springfield, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen. (2005) Block Party (2005), (2008) Soul Men (2008), (2015) Lip Sync Battle (2015), (2005) Loverboy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Stephens
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1978
Doğum Yeri: Springfield, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: John Stephens
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,479
2017 39 Komedi Yapımcı 8.1 912
2017 Komedi Oyuncu    

Aşıklar Şehri
2016 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.1 382,276
2016 38 Biyografi Müzik
Yapımcı
6.6 6,595
2016 Müzik Oyuncu    
2016 Dram Yapımcı 7.8 4,104
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2016 38 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135
2015 Müzik Oyuncu 7.4 3,081
2015 37 Komedi Oyuncu 7.4 2,074
2015 37 Müzik Oyuncu    
2015 Müzik Oyuncu
Müzik
6.6 3,370
2015 Müzik Oyuncu 8.3 28
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701
2015 37 Dram Yapımcı 4.2 213
2013 35 Oyuncu    
2012 34 Belgesel Yapımcı 7.9 4,606

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 1,028
2010 32 Belgesel Müzik 7.5 9,958
2009 31 Belgesel Oyuncu 7.7 228
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Oyuncu 8.0 2,084
2009 31 Müzik Oyuncu    
2008 30 Komedi Oyuncu 6.5 7,999
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 27 Belgesel Oyuncu 7.2 7,692
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,736

Sakin Ol
2005 27 Komedi 5.7 63,191
2005 27 Dram Oyuncu 5.5 2,828
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,774
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,673
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,302
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,390
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018