Giriş Kayıt
Rodrigo dos Santos

Rodrigo dos Santos (40)


Oyuncu

Rodrigo dos Santos, 01 Ocak 1977 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. Erkekler Şehri (2007), Bizim Evimiz (2010), (2006) Annemler Tatilde (2006), (2008) Son Durak 174 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1977
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evimiz
2010 33 Dram Oyuncu 6.2 1,713

Plastik Şehir
2008 31 Gerilim Oyuncu 4.6 325

Son Durak 174
2008 31 Suç Oyuncu 7.1 4,086

Erkekler Şehri
2007 30 Suç Oyuncu 7.3 13,309

Annemler Tatilde
2006 29 Dram Oyuncu 7.4 4,979
2001 Komedi Oyuncu 7.6 396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017