Giriş Kayıt
Melina Perez

Melina Perez (39)


Oyuncu

Melina Nava Perez, 08 Mart 1979 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melina Nava Perez
Doğum Tarihi: 08 Mart 1979
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Melina
Takma İsmi: The Red Carpet Diva
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Talk-Show Oyuncu 8.9 242
2014 35 Gerilim Oyuncu 2.7 444
2011 32 Komedi Oyuncu 4.4 197
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 54
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 52
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 473
2007 Spor Oyuncu 6.1 116
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,947
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018