Giriş Kayıt
Melina Perez

Melina Perez (38)


Oyuncu

Melina Nava Perez, 09 Mart 1979 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melina Nava Perez
Doğum Tarihi: 09 Mart 1979
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Melina
Takma İsmi: The Red Carpet Diva
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Talk-Show Oyuncu 8.9 242
2014 35 Gerilim Oyuncu 2.7 444
2011 32 Komedi Oyuncu 4.4 197
2009 30 Aksiyon Oyuncu    
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,250
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017