Giriş Kayıt
Takao Yoshioka

Takao Yoshioka


Senarist

Takao Yoshioka, senarist.

Diğer Bir İsmi: Takawo Yoshioka
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Senarist 7.4 162
2016 Animasyon Senarist    
2013 Animasyon Senarist 7.6 530
2012 Animasyon Senarist 6.6 38
2012 Animasyon Senarist 7.8 4,254
2011 Animasyon Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.3 293
2007 Animasyon Senarist    
2006 Animasyon Senarist 7.4 912
2004 Animasyon Senarist 8.1 23,642
2004 Animasyon Senarist 7.8 96
2004 Animasyon Senarist 6.6 267
2003 Animasyon Senarist 6.8 170
2003 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.3 662
2003 Animasyon Senarist 6.3 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018