Giriş Kayıt
Daryl Watson

Daryl Watson


Oyuncu, Sanat Bölümü

Daryl Watson, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Sanat Bölümü 8.1 2,174

Sapak
2011 Çeşitli 5.4 1,484
2010 Dram Çeşitli    

Kanlı Otoyol
2010 Korku Çeşitli 3.8 3,033
2009 Dram Çeşitli 8.1 197
2009 Suç Çeşitli 6.7 31,134
2009 Dram Çeşitli 6.7 1,931
2009 Dram Çeşitli 5.4 314
2008 Dram Çeşitli 5.3 180
2008 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
6.7 552
2007 Macera Çeşitli 7.2 681

Aralık Çocukları
2007 Dram Çeşitli 6.6 10,871
2007 Suç Çeşitli 7.2 522
2006 Dram Çeşitli 7.0 232

Her İşte Bir Hayır Var
2005 Dram Çeşitli 7.1 2,781
2001 Dram Çeşitli 7.2 3,753
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017