Giriş Kayıt
Daryl Watson

Daryl Watson


Sanat Bölümü, Oyuncu

Daryl Watson, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Sanat Bölümü 8.1 2,627

Sapak
2011 Çeşitli 5.4 1,484
2010 Dram Çeşitli    

Kanlı Otoyol
2010 Korku Çeşitli 3.8 3,033
2009 Dram Çeşitli 8.1 197
2009 Suç Çeşitli 6.7 32,171
2009 Dram Çeşitli 6.7 1,931
2009 Dram Çeşitli 5.4 314
2008 Dram Çeşitli 5.3 180
2008 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
6.7 552
2007 Macera Çeşitli 7.2 681

Aralık Çocukları
2007 Dram Çeşitli 6.6 10,871
2007 Suç Çeşitli 7.2 522
2006 Dram Çeşitli 7.0 232

Her İşte Bir Hayır Var
2005 Dram Çeşitli 7.1 2,781
2001 Dram Çeşitli 7.2 3,879
Film Altyazıları
Rampage (12,984) Ready Player One (7,754) Escape Plan 2: Hades (1,810) Blockers (1,780) Tomb Raider (1,403) The Cured (719) Den 12. mann (590) Future World (577) Black Panther (495) Red Sparrow (353)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,108) The 100 (2,641) 12 Monkeys (2,066) La casa de papel (2,038) The Expanse (1,831) Into the Badlands (1,671) The Crossing (1,642) Legion (1,070) Vikings (1,059) Supernatural (919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018