Giriş Kayıt
Jeremy Kehler

Jeremy Kehler


Görsel Efekt

Jeremy Kehler, görsel efekt. Bitten (2014), (2011) Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), (2009) Parazit (2009), (2012) Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,550

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 636,190

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 221,841

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,863
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 80,060

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,790

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 2,804
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Harika Köpekler
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,537
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,046

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 134,539

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 73,282
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018