Giriş Kayıt
Jeremy Kehler

Jeremy Kehler


Görsel Efekt

Jeremy Kehler, görsel efekt. Bitten (2014), (2011) Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), (2009) Parazit (2009), (2012) Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 12,474

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 591,301

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 213,071

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 48,502
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 77,396

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,794

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,388

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 127,324

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 68,480
Dizi Altyazıları
The Flash (10,063) Better Call Saul (5,715) Fargo (4,849) Lucifer (3,968) Arrow (3,618) The 100 (3,617) Gotham (3,481) 12 Monkeys (2,724) American Gods (2,543) Supernatural (2,423)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017