Giriş Kayıt
Jeremy Kehler

Jeremy Kehler


Görsel Efekt

Jeremy Kehler, görsel efekt. Bitten (2014), (2011) Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), (2009) Parazit (2009), (2012) Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,216

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 616,647

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 218,950

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,498
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 79,274

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,037

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 2,804
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Harika Köpekler
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,537
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,026

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 132,077

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 71,586
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018