Giriş Kayıt
Jeremy Kehler

Jeremy Kehler


Görsel Efekt

Jeremy Kehler, görsel efekt. Bitten (2014), (2011) Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011), (2009) Parazit (2009), (2012) Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 12,054

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 579,869

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 210,421

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 48,025
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 76,415

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,317

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,665

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 125,285

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,140
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017