Giriş Kayıt
Ahmet Gülhan

Ahmet Gülhan


Oyuncu

Ahmet Gülhan, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 2,421
2016 Oyuncu 6.1 2,584

Suluboya
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2006 Romantik Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 5.0 23
2004 Komedi Oyuncu 4.6 8
2002 Komedi Oyuncu 7.5 335
1987 Komedi Oyuncu    
1983 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (13,790) Blade Runner 2049 (3,615) Jigsaw (2,739) Last Flag Flying (2,486) The Man from Earth: Holocene (2,471) Geostorm (2,468) The Open House (1,378) Dunkirk (1,230) The Foreigner (1,081) It (1,048)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,688) Black Mirror (5,890) Supernatural (4,817) The Big Bang Theory (4,223) Shameless (2,820) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,727) The Blacklist (2,388) The Flash (1,990) The X Files (1,972) Knightfall (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018