Giriş Kayıt
Sarah Pickersgill

Sarah Pickersgill


Makyaj, Özel Efekt

Sarah Pickersgill, makyaj, Özel efekt. Emily Owens M.D. (2012), Severed (2005), Blood Ties (2006), (2013) Elysium: Yeni Cennet (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah 'Dumbass Supervisor' Pickersgill | Sarah Pin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Makyaj 5.1 24,196
2016 Korku Özel Efekt 6.8 135
2015 Komedi Makyaj 5.9 532
2015 Komedi Makyaj 8.0 38,306
2015 Komedi Makyaj    
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 189,517
2014 Dram Makyaj 8.0 41,165

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 355,361

Süper Patiler
2013 Aile Makyaj    
2013 Aksiyon Makyaj 8.1 42,344
2012 Dram Makyaj 7.6 5,593

Barikat
2012 Korku Makyaj 4.5 2,395
2012 Korku Makyaj 6.3 17,930

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 125,306
2012 Komedi Makyaj 3.3 661
2010 Bilim-Kurgu Makyaj 4.6 448

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Makyaj    

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Makyaj 4.6 227,644
2009 Komedi Makyaj 3.6 10,001

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Makyaj 5.4 17,225

Parazit
2009 Korku Makyaj 5.2 9,656

Lanetli Ev
2009 Dram Makyaj 5.9 50,891
2009 Macera Makyaj    

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Makyaj 3.1 11,505

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Makyaj 5.5 143,754
2008 Suç Makyaj 7.4 15,924

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Makyaj 4.8 5,425

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Makyaj    

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Makyaj
Çeşitli
5.9 17,917
2007 Korku Özel Efekt
Makyaj
   

Kılavuz
2007 Aksiyon Makyaj 5.4 38,207
2007 Dram Makyaj    
2007 Suç Makyaj    
2006 Komedi Makyaj 6.8 25,438

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 118,268

Yaratıklar
2006 Komedi Makyaj 6.5 63,791
2006 Komedi Makyaj 7.9 40,670
2006 Dram Makyaj 7.4 5,383
2005 Korku Makyaj 4.7 1,825

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Makyaj    

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 103,589

Hastanedeki Sır
2004 Dram Makyaj 6.8 6,023
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017