Giriş Kayıt
Sarah Pickersgill

Sarah Pickersgill


Makyaj, Özel Efekt

Sarah Pickersgill, makyaj, Özel efekt. Emily Owens M.D. (2012), Severed (2005), Blood Ties (2006), (2013) Elysium: Yeni Cennet (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah 'Dumbass Supervisor' Pickersgill | Sarah Pin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Makyaj 5.0 29,450
2016 Korku Özel Efekt 4.4 827
2015 Komedi Makyaj 5.9 532
2015 Komedi Makyaj 8.0 43,922
2015 Komedi Makyaj    
2014 Dram Makyaj 8.2 53,057
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 193,492

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 366,001

Süper Patiler
2013 Aile Makyaj    
2013 Aksiyon Makyaj 8.1 43,232
2012 Dram Makyaj 7.6 5,593

Barikat
2012 Korku Makyaj 4.5 2,395
2012 Korku Makyaj 6.3 18,546

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 129,531
2012 Komedi Makyaj 3.3 661
2010 Bilim-Kurgu Makyaj 4.6 448

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Makyaj 4.4 10,750

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Makyaj 4.6 232,222
2009 Komedi Makyaj 3.6 10,203

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Makyaj 5.4 17,876

Parazit
2009 Korku Makyaj 5.2 9,656

Lanetli Ev
2009 Dram Makyaj 5.9 53,146
2009 Macera Makyaj    

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Makyaj 3.1 11,505

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Makyaj 5.5 146,469
2008 Suç Makyaj 7.4 16,368

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Makyaj 4.8 5,425

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Makyaj    

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Makyaj
Çeşitli
5.9 18,807
2007 Korku Özel Efekt
Makyaj
   

Kılavuz
2007 Aksiyon Makyaj 5.4 38,805
2007 Dram Makyaj    
2007 Suç Makyaj    
2006 Komedi Makyaj 6.7 25,894

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 120,163

Yaratıklar
2006 Komedi Makyaj 6.5 65,367
2006 Komedi Makyaj 7.9 41,423
2006 Dram Makyaj 7.4 5,383
2005 Korku Makyaj 4.7 1,825

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Makyaj    

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 107,368

Hastanedeki Sır
2004 Dram Makyaj 6.8 6,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017