Giriş Kayıt
Sarah Pickersgill

Sarah Pickersgill


Makyaj, Özel Efekt

Sarah Pickersgill, makyaj, Özel efekt. Emily Owens M.D. (2012), Seed (2006), Severed (2005), Süper Patiler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah 'Dumbass Supervisor' Pickersgill | Sarah Pin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Makyaj 5.0 30,876
2016 Korku Özel Efekt 4.4 827
2015 Komedi Makyaj 5.9 532
2015 Komedi Makyaj 8.0 44,844
2015 Komedi Makyaj    
2014 Dram Makyaj 8.2 54,878
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 194,693

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 369,622

Süper Patiler
2013 Aile Makyaj 4.5 760
2013 Aksiyon Makyaj 8.1 43,518
2012 Dram Makyaj 7.6 5,593

Barikat
2012 Korku Makyaj 4.5 2,395
2012 Korku Makyaj 6.3 18,793

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 130,652
2012 Komedi Makyaj 3.3 661
2010 Bilim-Kurgu Makyaj 4.6 448

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Makyaj 4.4 10,750

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Makyaj 4.6 233,583
2009 Komedi Makyaj 3.6 10,203

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Makyaj 5.4 18,058

Parazit
2009 Korku Makyaj 5.2 9,656

Lanetli Ev
2009 Dram Makyaj 5.9 53,643
2009 Macera Makyaj    

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Makyaj 3.1 11,505

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Makyaj 5.5 147,462
2008 Suç Makyaj 7.4 16,517

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Makyaj 4.8 5,425

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Makyaj 7.4 17,325

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Makyaj
Çeşitli
5.9 18,989

Kılavuz
2007 Aksiyon Makyaj 5.4 39,028
2007 Dram Makyaj    
2007 Suç Makyaj    
2006 Korku Özel Efekt
Makyaj
3.0 6,195
2006 Komedi Makyaj 6.7 25,894

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 120,768

Yaratıklar
2006 Komedi Makyaj 6.5 65,873
2006 Komedi Makyaj 7.9 41,681
2006 Dram Makyaj 7.4 5,383
2005 Korku Makyaj 4.7 1,825

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Makyaj    

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 108,536

Hastanedeki Sır
2004 Dram Makyaj 6.8 6,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017