Giriş Kayıt
Deborah Spera

Deborah Spera


Yapımcı, Oyuncu

Deborah Spera, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 7.6 6,179
2011 Suç Yapımcı 6.4 4,296
2007 Dram Yapımcı 7.3 5,824

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 21,858

Kriminal
2005 Suç Yapımcı 8.1 127,606
2005 Dram Yapımcı    
1988 Korku Oyuncu 3.1 448
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018