Giriş Kayıt
John Baca

John Baca


Yapımcı

John Baca, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Bir Gün
2016 Komedi 5.6 20,248

Sabotaj
2014 Aksiyon 5.7 50,089
2011 Gerilim Yapımcı 4.5 198

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapımcı 5.5 4,231
2006 Komedi Yapımcı 4.1 2,470
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017