Giriş Kayıt
Turgut Yasalar

Turgut Yasalar


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Turgut Yasalar, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 3.7 681
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
3.7 297
2007 Macera Yönetmen
Senarist
7.0 960
2004 Macera Senarist 8.1 82
2001 Komedi Oyuncu 5.5 338
2001 Dram Yönetmen    
2001 Dram Yönetmen    
1998 Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 36
1996 Komedi Yönetmen 5.6 467
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017