Giriş Kayıt
Turgut Yasalar

Turgut Yasalar


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Turgut Yasalar, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 3.7 757
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
3.7 317
2008 Aksiyon Yönetmen 4.8 13
2007 Macera Yönetmen
Senarist
7.0 995
2004 Macera Senarist 7.5 91
2001 Komedi Oyuncu 5.4 358
2001 Dram Yönetmen    
2001 Dram Yönetmen    
1998 Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 37
1996 Komedi Yönetmen 5.8 543
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017