Giriş Kayıt
Turgut Yasalar

Turgut Yasalar


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Turgut Yasalar, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 3.6 807
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
3.7 329
2008 Aksiyon Yönetmen 4.8 13
2007 Macera Yönetmen
Senarist
7.0 1,029
2004 Macera Senarist 7.5 91
2001 Komedi Oyuncu 5.4 380
2001 Dram Yönetmen    
2001 Dram Yönetmen    
1998 Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 37
1996 Komedi Yönetmen 5.8 607
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018