Giriş Kayıt
Turgut Yasalar

Turgut Yasalar


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Turgut Yasalar, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 3.7 676
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
3.7 295
2007 Macera Yönetmen
Senarist
7.0 959
2004 Macera Senarist 8.1 81
2001 Komedi Oyuncu 5.5 338
2001 Dram Yönetmen    
2001 Dram Yönetmen    
1998 Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 36
1996 Komedi Yönetmen 5.6 448
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017