Giriş Kayıt
Alican Yaris

Alican Yaris


Senarist, Oyuncu

Alican Yaris, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Senarist 5.4 76
2007 Dram Senarist
Oyuncu
2.8 5
2007 Dram Senarist 7.6 726
2005 Macera Senarist 4.5 82
2003 Komedi Senarist 5.9 183
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,427) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,532) Geostorm (2,340) Last Flag Flying (1,712) The Man from Earth: Holocene (1,496) Dunkirk (1,324) It (1,053) The Foreigner (1,017) Justice League (813)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,743) Shameless (6,180) Black Mirror (5,903) Star Trek: Discovery (3,453) The Big Bang Theory (3,308) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,184) Supernatural (3,109) The X Files (2,113) The Gifted (1,974) The Blacklist (1,629)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018