Giriş Kayıt
Alican Yaris

Alican Yaris


Senarist, Oyuncu

Alican Yaris, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Senarist 5.4 77
2007 Dram Senarist
Oyuncu
2.8 5
2007 Dram Senarist 7.7 746
2005 Macera Senarist 4.5 82
2003 Komedi Senarist 5.9 185
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,722) Den of Thieves (2,851) Hostiles (2,740) 12 Strong (2,623) Maze Runner: The Death Cure (2,454) Winchester (1,858) Submergence (1,556) Peter Rabbit (1,520) The Commuter (1,172) Wildling (940)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,559) Supernatural (3,770) The Flash (3,512) The Terror (3,266) Legion (3,112) The Big Bang Theory (2,056) The Crossing (1,971) The Expanse (1,881) Gotham (1,743) Arrow (1,677)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018