Giriş Kayıt
Kenzô Tanaka

Kenzô Tanaka


Oyuncu

Kenzô Tanaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Öyküsü
1964 Fantastik Oyuncu 8.0 9,723
1964 Aksiyon Oyuncu 7.3 590
1964 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,868

Harakiri
1962 Dram Oyuncu 8.7 19,291
1947 Dram Oyuncu 7.1 182
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017