Giriş Kayıt
Kenzô Tanaka

Kenzô Tanaka


Oyuncu

Kenzô Tanaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Öyküsü
1964 Fantastik Oyuncu 8.0 9,723
1964 Aksiyon Oyuncu 7.3 590
1964 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,868

Harakiri
1962 Dram Oyuncu 8.7 19,291
1947 Dram Oyuncu 7.1 182
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,882) Allied (13,163) Moana (8,458) Lion (6,287) Assassin's Creed (5,185) Arrival (4,525) Hacksaw Ridge (3,738) Nocturnal Animals (3,450) Shut In (2,481) Underworld: Blood Wars (2,477)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017