Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (44)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
8.0 (4 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 18
2016 43 Dram Oyuncu 6.9 282
2014 Dram Oyuncu 4.9 466
2014 41 Dram Oyuncu 5.6 192
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 260
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,839
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,165
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 1,034
2007 Dram Oyuncu 5.7 64
2007 Suç Oyuncu 6.2 117
2006 33 Komedi Oyuncu 3.7 305
2005 32 Komedi Oyuncu 5.7 1,664
2005 Dram Oyuncu 5.1 330
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,182
2002 Oyuncu 7.3 68
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.3 467
1999 Dram Oyuncu 6.3 2,130
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 16,138
1996 Dram Oyuncu 8.0 689
1996 Dram Oyuncu 6.4 268
Dizi Altyazıları
Westworld (4,487) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,585) Colony (1,391) Goliath (1,199) Cloak & Dagger (1,197) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (762)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018