Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (44)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
8.0 (4 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 15
2016 43 Dram Oyuncu 6.8 273
2014 Dram Oyuncu 4.8 433
2014 41 Dram Oyuncu 5.5 186
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 257
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,827
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,144
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 1,014
2007 Dram Oyuncu 5.7 64
2007 Suç Oyuncu 6.1 114
2006 33 Komedi Oyuncu 3.6 295
2005 32 Komedi Oyuncu 5.7 1,643
2005 Dram Oyuncu 5.0 325
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,930
2002 Oyuncu 7.4 69
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.3 460
1999 Dram Oyuncu 6.3 2,058
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 15,514
1996 Dram Oyuncu 8.0 676
1996 Dram Oyuncu 6.4 267
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018