Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (43)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 6.8 223
2014 Dram Oyuncu 4.8 327
2014 41 Dram Oyuncu 5.6 155
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 245
2010 37 Komedi Oyuncu 5.4 1,626
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,098
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 959
2007 Dram Oyuncu 5.7 60
2007 Suç Oyuncu 6.9 98
2006 33 Komedi Oyuncu 3.4 273
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,534
2005 Dram Oyuncu 5.1 292
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,944
2002 Oyuncu 7.8 64
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 9.0 306
1999 Dram Oyuncu 6.5 1,646
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 12,768
1996 Dram Oyuncu 8.4 514
1996 Dram Oyuncu 6.5 246
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017