Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (43)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 7.0 245
2014 Dram Oyuncu 4.8 355
2014 41 Dram Oyuncu 5.7 166
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 249
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,784
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,106
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 968
2007 Dram Oyuncu 5.8 59
2007 Suç Oyuncu 6.3 105
2006 33 Komedi Oyuncu 3.4 274
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,564
2005 Dram Oyuncu 5.0 296
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,195
2002 Oyuncu 7.5 68
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.6 381
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,802
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 13,465
1996 Dram Oyuncu 8.1 594
1996 Dram Oyuncu 6.5 251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017