Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (44)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
8.0 (4 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 6
2016 43 Dram Oyuncu 6.9 255
2014 Dram Oyuncu 4.7 406
2014 41 Dram Oyuncu 5.5 179
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 255
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,812
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,131
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 984
2007 Dram Oyuncu 5.8 61
2007 Suç Oyuncu 6.1 109
2006 33 Komedi Oyuncu 3.5 289
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,602
2005 Dram Oyuncu 5.0 308
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,621
2002 Oyuncu 7.4 69
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.3 452
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,955
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 14,348
1996 Dram Oyuncu 7.9 666
1996 Dram Oyuncu 6.5 260
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017