Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (43)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 6.8 209
2014 Dram Oyuncu 4.7 316
2014 41 Dram Oyuncu 5.6 154
2010 37 Komedi Oyuncu 5.4 1,617
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 243
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,090
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 951
2007 Dram Oyuncu 5.7 60
2007 Suç Oyuncu 6.9 98
2006 33 Komedi Oyuncu 3.4 272
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,518
2005 Dram Oyuncu 5.1 287
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,872
2002 Oyuncu 7.8 64
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 9.0 301
1999 Dram Oyuncu 6.5 1,602
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 12,528
1996 Dram Oyuncu 8.4 509
1996 Dram Oyuncu 6.5 244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017