Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (44)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
8.0 (4 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.1 18
2016 43 Dram Oyuncu 6.9 278
2014 Dram Oyuncu 4.9 448
2014 41 Dram Oyuncu 5.5 188
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 260
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,832
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,157
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 1,023
2007 Dram Oyuncu 5.6 65
2007 Suç Oyuncu 6.2 117
2006 33 Komedi Oyuncu 3.7 305
2005 32 Komedi Oyuncu 5.7 1,653
2005 Dram Oyuncu 5.1 328
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,052
2002 Oyuncu 7.3 68
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.3 465
1999 Dram Oyuncu 6.3 2,095
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 15,851
1996 Dram Oyuncu 8.0 682
1996 Dram Oyuncu 6.5 269
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018