Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (43)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 6.8 238
2014 Dram Oyuncu 4.8 350
2014 41 Dram Oyuncu 5.7 165
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 247
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,780
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,105
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 964
2007 Dram Oyuncu 5.7 60
2007 Suç Oyuncu 6.3 103
2006 33 Komedi Oyuncu 3.4 274
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,559
2005 Dram Oyuncu 5.0 293
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,119
2002 Oyuncu 7.5 68
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.8 344
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,746
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 13,271
1996 Dram Oyuncu 8.2 559
1996 Dram Oyuncu 6.5 249
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017