Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (43)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 6.8 235
2014 Dram Oyuncu 4.7 337
2014 41 Dram Oyuncu 5.6 163
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 247
2010 37 Komedi Oyuncu 5.2 1,774
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,100
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 960
2007 Dram Oyuncu 5.7 60
2007 Suç Oyuncu 6.2 101
2006 33 Komedi Oyuncu 3.4 274
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,549
2005 Dram Oyuncu 5.0 292
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,029
2002 Oyuncu 7.8 64
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 9.0 309
1999 Dram Oyuncu 6.5 1,697
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 13,001
1996 Dram Oyuncu 8.5 520
1996 Dram Oyuncu 6.5 249
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017