Giriş Kayıt
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak (44)


Oyuncu

Sinan Albayrak, 13 Ekim 1973 Almanya doğumlu oyuncu. Eşrefpaşalılar (2010), Şaşifelek Çıkmazı (1996), "Yılan Hikayesi" (1999), Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Terazi
8.0 (4 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 9
2016 43 Dram Oyuncu 6.8 262
2014 Dram Oyuncu 4.8 416
2014 41 Dram Oyuncu 5.5 184
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.9 258
2010 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,820
2008 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 27
2007 34 Dram Oyuncu 6.0 1,134
2007 34 Macera Oyuncu 7.0 995
2007 Dram Oyuncu 5.7 63
2007 Suç Oyuncu 6.1 112
2006 33 Komedi Oyuncu 3.6 295
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,615
2005 Dram Oyuncu 5.0 320
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,725
2002 Oyuncu 7.4 69
2001 Komedi Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.3 458
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,990
1998 25 Komedi Oyuncu 8.2 14,604
1996 Dram Oyuncu 8.0 671
1996 Dram Oyuncu 6.5 262
Dizi Altyazıları
Vikings (9,075) Supernatural (3,906) Mr. Robot (3,761) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,983) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,805) Shameless (2,804) Arrow (2,742) The Flash (1,871)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017