Giriş Kayıt
Paul Hegg

Paul Hegg


Görsel Efekt

Paul Hegg, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 12,355

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 212,351

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 48,419
2009 Dram Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,644

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,180

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 126,635

Aile Reisi
1999 Animasyon Görsel Efekt 8.2 250,493
Film Altyazıları
Gold (7,753) Rings (3,953) Logan (3,285) Get Out (2,817) La La Land (2,222) The Age of Shadows (2,023) Split (1,990) Zashchitniki (1,807) The Great Wall (1,637) Office Christmas Party (1,514)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,302) The Blacklist (4,761) The Expanse (3,512) The Last Kingdom (2,414) Better Call Saul (2,268) Doctor Who (1,936) Game of Thrones (1,870) Vikings (1,844) Supernatural (1,764) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017