Giriş Kayıt
Paul Hegg

Paul Hegg


Görsel Efekt

Paul Hegg, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,563

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 221,906

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,863

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,798
2009 Dram Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 2,804
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Harika Köpekler
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,537
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,065

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 134,602

Aile Reisi
1998 Animasyon Görsel Efekt 8.2 267,927
Dizi Altyazıları
Westworld (5,636) La casa de papel (3,720) The 100 (2,847) The Expanse (2,727) The Flash (2,538) Supernatural (1,936) Legion (1,857) The Big Bang Theory (1,633) Krypton (1,549) Vikings (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018