Giriş Kayıt
Paul Hegg

Paul Hegg


Görsel Efekt

Paul Hegg, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,087

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 217,789

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,197

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,783
2009 Dram Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,670

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 131,031

Aile Reisi
1998 Animasyon Görsel Efekt 8.2 261,202
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017