Giriş Kayıt
Paul Hegg

Paul Hegg


Görsel Efekt

Paul Hegg, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 12,064

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 210,491

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 48,025
2009 Dram Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,326

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,679

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 125,318

Aile Reisi
1999 Animasyon Görsel Efekt 8.3 248,053
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017