Giriş Kayıt
Paul Hegg

Paul Hegg


Görsel Efekt

Paul Hegg, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 12,956

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 216,769

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,148

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,576
2009 Dram Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt    

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,370

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 130,231

Aile Reisi
1998 Animasyon Görsel Efekt 8.2 259,160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017