Giriş Kayıt
Eun-sook Kim

Eun-sook Kim


Senarist

Eun-sook Kim, senarist. Descendants of the Sun (2016), Dokkaebi (2016), Gizemli Bahçe (2010), Sangsogjadeul (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Senarist 8.9 2,731
2016 Romantik Senarist 8.6 2,984
2013 Komedi Senarist 7.7 1,741
2012 Komedi Senarist 8.3 531

Prensesim
2011 Dram Senarist 7.1 341

Gizemli Bahçe
2010 Komedi Senarist 8.6 2,079
2009 Senarist    
2009 Komedi Senarist 7.8 112

Once in A Summer
2006 Dram Senarist 7.3 622
2006 Senarist    

Fly High
2006 Romantik Senarist 6.2 96
2006 Romantik Senarist    
2004 Komedi Senarist 7.8 89
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018