Giriş Kayıt
Eun-sook Kim

Eun-sook Kim


Senarist

Eun-sook Kim, senarist. Gizemli Bahçe (2010), Descendants of the Sun (2016), Sangsogjadeul (2013), Dokkaebi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Senarist 9.0 1,105
2016 Romantik Senarist 8.6 2,028
2013 Komedi Senarist 7.7 1,741
2012 Komedi Senarist 8.3 531

Prensesim
2011 Dram Senarist 7.1 341

Gizemli Bahçe
2010 Komedi Senarist 8.6 2,079
2009 Senarist    
2009 Komedi Senarist 8.0 76

Once in A Summer
2006 Dram Senarist 7.3 622
2006 Senarist    

Fly High
2006 Romantik Senarist 6.2 96
2006 Romantik Senarist    
2004 Komedi Senarist 7.8 89
Film Altyazıları
Passengers (7,505) Doctor Strange (3,755) Assassin's Creed (3,717) Arrival (2,586) xXx: Return of Xander Cage (2,543) Allied (2,472) Moana (1,678) Forushande (1,476) Hacksaw Ridge (1,457) Split (1,406)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,262) Legion (7,629) Supernatural (7,602) Arrow (5,661) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,627) Black Sails (3,616) Taboo (3,540) Vikings (3,503) Suits (3,164) The Expanse (2,947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017