Giriş Kayıt
Eun-sook Kim

Eun-sook Kim


Senarist

Eun-sook Kim, senarist. Descendants of the Sun (2016), Gizemli Bahçe (2010), Dokkaebi (2016), Sangsogjadeul (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Senarist 8.9 1,755
2016 Romantik Senarist 8.6 2,085
2013 Komedi Senarist 7.7 1,741
2012 Komedi Senarist 8.3 531

Prensesim
2011 Dram Senarist 7.1 341

Gizemli Bahçe
2010 Komedi Senarist 8.6 2,079
2009 Senarist    
2009 Komedi Senarist 8.0 76

Once in A Summer
2006 Dram Senarist 7.3 622
2006 Senarist    

Fly High
2006 Romantik Senarist 6.2 96
2006 Romantik Senarist    
2004 Komedi Senarist 7.8 89
Film Altyazıları
Kidnap (5,424) Beauty and the Beast (4,789) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,772) Contratiempo (1,744) The Shack (1,588) Dangal (1,507) The Great Wall (1,212) Redivider (1,085) Get Out (1,061)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,792) Supernatural (4,878) Lucifer (3,981) Better Call Saul (3,600) Fargo (3,434) Into the Badlands (3,386) Twin Peaks (3,357) The 100 (2,242) 12 Monkeys (2,078) Doctor Who (1,956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017