Giriş Kayıt
Kate Richter Green

Kate Richter Green


Yapımcı, Yönetmen

Kate Richter Green, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Kate Richter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Yapımcı 7.4 262
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.2 970
2003 Komedi 7.1 2,540

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 11,936
2000 Macera Yapımcı 7.0 18,237
Dizi Altyazıları
The Flash (5,356) Black Sails (4,479) Into the Badlands (3,998) Iron Fist (2,782) Vikings (1,916) Legion (1,653) Game of Thrones (1,428) Billions (1,362) Arrow (1,361) The 100 (1,306)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017