Giriş Kayıt
Kate Richter Green

Kate Richter Green


Yapımcı, Yönetmen

Kate Richter Green, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Kate Richter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Yapımcı 7.4 262
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.2 1,000
2003 Komedi 7.1 2,540

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,065
2000 Macera Yapımcı 7.0 18,428
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017