Giriş Kayıt
Kate Richter Green

Kate Richter Green


Yapımcı, Yönetmen

Kate Richter Green, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Kate Richter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Yapımcı 7.4 262
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.1 1,112
2003 Komedi 7.1 2,540

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,498
2000 Macera Yapımcı 7.1 19,324
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018