Giriş Kayıt
Kate Richter Green

Kate Richter Green


Yapımcı, Yönetmen

Kate Richter Green, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Kate Richter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Yapımcı 7.4 262
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.2 1,000
2003 Komedi 7.1 2,540

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,343
2000 Macera Yapımcı 7.0 18,984
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018