Giriş Kayıt
Kate Richter Green

Kate Richter Green


Yapımcı, Yönetmen

Kate Richter Green, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Kate Richter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Yapımcı 7.4 262
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.2 905
2003 Komedi 7.1 2,540

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 11,897
2000 Macera Yapımcı 7.0 18,140
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017