Giriş Kayıt
Ajay Kapoor

Ajay Kapoor


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Ajay Kapoor, yapımcı, yapım yöneticisi. Bhoothnath Returns (2014), Nautanki Saala! (2013), Roy (2015), Sanam Re (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Korku Yapımcı 4.5 989
2016 Yapımcı 3.1 1,819
2016 Aksiyon Yapımcı 8.2 41,352
2015 Komedi Yapımcı 3.9 1,160
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 42,572
2015 Aksiyon Yapımcı 3.3 5,854
2014 Aksiyon Yapımcı 3.2 1,046
2014 Komedi Yapımcı 6.9 3,537
2013 Komedi Yapımcı 5.9 3,410
2010 Suç Yapımcı 3.1 313
2008 Aksiyon Yapımcı 2.1 935
1991 Belgesel Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018