Giriş Kayıt
Patrick Regis

Patrick Regis


Oyuncu

Patrick Regis, oyuncu. Anaconda 3: Varoluş (2008), Ölüm Tuzağı (2009), (2007) Rise of the Footsoldier (2007), (2011) Sahte Gelin (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.6 2,037
2015 Dram Oyuncu 6.4 43

Sahte Gelin
2011 Komedi Oyuncu 6.2 8,907

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,032

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Oyuncu 2.8 5,977
2007 Aksiyon Oyuncu 6.9 17,333
2006 Macera Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 5.7 1,049
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,249
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018