Giriş Kayıt
Patrick Regis

Patrick Regis


Oyuncu

Patrick Regis, oyuncu. Ölüm Tuzağı (2009), (2007) Rise of the Footsoldier (2007), (2011) Sahte Gelin (2011), (2006) Rollin' with the Nines (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.4 43

Sahte Gelin
2011 Komedi Oyuncu 6.1 8,334

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,032

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 6.9 16,582
2006 Macera Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 5.7 1,049
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017