Giriş Kayıt
Patrick Regis

Patrick Regis


Oyuncu

Patrick Regis, oyuncu. Ölüm Tuzağı (2009), (2007) Rise of the Footsoldier (2007), (2011) Sahte Gelin (2011), (2006) Rollin' with the Nines (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.4 43

Sahte Gelin
2011 Komedi Oyuncu 6.2 8,907

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,032

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 6.9 16,909
2006 Macera Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 5.7 1,049
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017