Giriş Kayıt
Jamie Parker

Jamie Parker (37)


Oyuncu

Jamie Parker, 14 Ağustos 1979 Middlesbrough, Cleveland, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Van Gogh: Painted with Words (2010), (2008) Operasyon Valkyrie (2008), (2006) Tarih Öğrencileri (2006), (2015) The Lady in the Van (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Middlesbrough, Cleveland, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Biyografi Oyuncu 6.7 16,121
2015 Fantastik Oyuncu 8.2 8,632
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,113
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255
2010 31 Dram Oyuncu 8.2 971

Operasyon Valkyrie
2008 29 Dram Oyuncu 7.1 191,748

Tarih Öğrencileri
2006 27 Komedi Oyuncu 6.9 18,188
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,407
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017