Giriş Kayıt
Jamie Parker

Jamie Parker (37)


Oyuncu

Jamie Parker, 14 Ağustos 1979 Middlesbrough, Cleveland, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Van Gogh: Painted with Words (2010), (2008) Operasyon Valkyrie (2008), (2006) Tarih Öğrencileri (2006), (2015) The Lady in the Van (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Middlesbrough, Cleveland, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Biyografi Oyuncu 6.7 16,467
2015 Fantastik Oyuncu 8.2 8,720
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,113
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255
2010 31 Dram Oyuncu 8.2 971

Operasyon Valkyrie
2008 29 Dram Oyuncu 7.1 192,653

Tarih Öğrencileri
2006 27 Komedi Oyuncu 6.9 18,193
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,426
Film Altyazıları
Gold (4,007) Get Out (2,404) Logan (1,924) La La Land (1,235) Split (1,222) The Age of Shadows (1,221) Rings (1,165) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (955) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,088) The Blacklist (3,353) Into the Badlands (2,802) Fargo (2,613) The Last Kingdom (2,518) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017