Giriş Kayıt
Anthony Romero

Anthony Romero


Oyuncu

Anthony Romero, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 8.1 36,616
2012 Belgesel Oyuncu 7.8 109
2011 Belgesel Oyuncu 8.2 20
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2002 Belgesel Oyuncu 6.8 35
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017